Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Rebus No.119 (8,9)

Λύση

Παλατινή Ανθολογία [Παλάτι(Χίβα*)νή(Βυζαντινή νότα Νή) Ανθολογία (Ανθολογία ποιημάτων Γ. Ρίτσου, Τόμος Α!/ 1930-1942)] *Η Δυτική Πύλη (Ota-Darvoza), η κύρια πύλη εισόδου στην πόλη και στο Παλάτι της Χιβα, στο Ουσζπμεκιστάν.

8 σχόλια:

ΕΑΛΕΞΙΟΥ είπε...

Παλατινή Ανθολογία
Παλάτι(Χίβα)νή(Βυζαντινή νότα Νή) Ανθολογία (Ανθολογία ποιημάτων Γ. ΡΙΤΣΟΥ Τόμος Α! 1930-1942)

batman1986 είπε...

ΠΑΛΑΤΙΝΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ

RIZOPOULOS GEORGIOS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Papaveri είπε...

@ΕΑΛΕΞΙΟΥ
Συγχαρητήρια! Η απάντησή σας είναι σωστή.

Papaveri είπε...

@batman1986
Συγχαρητήρια! Η απάντησή σου είναι σωστή.

Papaveri είπε...

@RIZOPOULOS GEORGIOS
Συγχαρητήρια! Η απάντησή σου είναι σωστή. Εν γνώση μου έβαλα αυτή την εικόνα, την οποία θεώρησα ως είσοδο στο παλάτι, διότι εάν έβαζα κάποιο παλάτι/κάστρο θα ήταν οφθαλμοφανή η λύση του.

RIZOPOULOS GEORGIOS είπε...

Κάρλο, δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο έκοψες από το σχόλιό μου το λινκ που είχα στο τέλος για τη Χίβα.
Όπως και νάχει, είχα αποφασίσει να παραβλέψω την απειλή διαγραφής σχολίων μου παλιότερα, λες και είμαι κανένα παιδάκι..και να επιστρέψω σαν σχολιαστής στο ιστολόγιο. Αλλά η λογοκρισία σχολίων μου είναι κάτι που δεν μπορώ να ανεχτώ με καμία κυβέρνηση!
Αν θέλεις να μη δημοσιεύεις κάτι, έχεις δικαίωμα να το κάνεις ασφαλώς,αλλά όχι να αλλοιώνεις το περιεχόμενο όσων λέω δημόσια!
Χαιρετώ λοιπόν και εύχομαι καλή συνέχεια!

Papaveri είπε...

@RIZOPOULOS GEORGIOS
Γιώργο, καταρχήν δεν έκοψα δεν διέγραψα και δεν αλλοίωσα τίποτα από αυτά που έγραψεςούτε κάνω λογοκρισία ή κριτική των όσων γράφονται Δεν είναι στο χαρακτήρα μου, όπως γνωρίζεις και από παλίότερα σχόλια. Όσο για τη απειλή παλιότερα, αυτό ωφειλόταν στις κόντρες που είχατε μεταξύ σας με τον κ. Ε. Αλεξίου και αυτό το γνωρίζεις πολύ καλά, για τις οποίες είχα το δικαίωμα να μη τις ανέχομαι. Αυτά τα ολίγα και ελπίζω να έγινα κατανοητός.

 

Papaveri48 © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes