Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Rebus No.67 (6, 9)

Λύση

Κινητή Τηλεφωνία [Κινητή(κίνηση)τηλε(σκόπιο)φων(φον Κάραγιαν)ία(μενεξέδες)]

12 σχόλια:

alter ego είπε...

Κινητή Τηλεφωνία
Κινητή(=Κινητοί) Τηλε(σκόπιο)-φων(Χέρμπερτ φόν Κάραγιαν)-ία(μενεξέδες)

batman1986 είπε...

ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

Η 1η λέξη προκύπτει επειδή τα 2 άτομα είναι σε κίνηση

εν συνεχεία έχουμε τηλεσκόπιο δίχως το συνθετικό σκόπιο

Ο εικονιζόμενος είναι ο φον κάραγιαν νομίζω

Και τέλος ια είναι το φυτό

Άρα ΚΙΝΗΤΗ (ΤΗΛΕ)(ΦΟΝ)(ΙΑ)

Papaveri είπε...

Και οι δύο απαντήσατε σωστά.

batman1986 είπε...

Γιατί νομίζω ότι

alter ego=GeorgeA=EAΛΕΞΙΟΥ??:-):-)

Το στηρίζω στην ταχύτητα επίλυσης όλων των ρεμπους αλλά και στο γεγονός ότι ο Κ. Αλεξίου είχε αναφέρει ότι ο γιος του λέγεται Γιώργος(Άρα χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο George A ως alter ego).Επίσης σαν πολλοί μαζεμένοι νέοι λύτες δεν σκάσαν?

Papaveri είπε...

@batman1986
Για το κ. Αλεξίου το σκέφθηκα κι' εγώ να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο. Αλλά δεν το πιστεύω, διότι αφ' ενός είναι άτομο με ευθύτητα λόγου, διότι σε παλιότερο σχόλιο το είχα θίξει το θέμα αυτό νομίζοντας ότι μια απάντηση ήταν δικιά του με ψευδώνυμο, όπου μου ξεκαθάρισε τη θέση του στο ζήτημα αυτό και αφετέρου υπάρχει ένας γρίφος άλυτος που κάλλιστα θα μπορούσε να το λύσει. Πάντως ότι και να είναι εγώ περιμένω την επάνοδό του στην ιστοσελίδα.

GeorgeA είπε...

@batman1986
Το να είμαι όντως ο γιος του, ο Γιώργος, γιατί δεν μπαίνει στην εξίσωση; Έχω στείλει κ κάποιες απαντήσεις στον pantsik σαν AlexiouG , είμαι υπαρκτό πρόσωπο!
http://www.youtube.com/watch?v=Hf13HjZbYPE

batman1986 είπε...

@GeorgeA

E αφου το λέει και ο Στέλιος πάω πάσο :-):-).

ΕΑΛΕΞΙΟΥ είπε...

@ GeorgeA & batman1986, batman1986 & GeorgeA

Εξαιρετικός διάλογος! Ξεκαρδιστικός! Μπράβο παιδιά!!

batman1986 είπε...

@ ΕΑΛΕΞΙΟΥ

Εξυπνάδες....

ΕΑΛΕΞΙΟΥ είπε...

@ batman1986
Κυριολεκτούσα όταν έγραφα “εξαιρετικός διάλογος”, αλλά προφανώς από την όχι και τόσο ευγενική απάντηση σου-”εξυπνάδες” το εξέλαβες διαφορετικά.

Κυριλεκτούσα όταν εκλάμβανα το - “Το στηρίζω στην ταχύτητα επίλυσης όλων των ρεμπους αλλά και στο γεγονός ότι ο κ. Αλεξίου είχε αναφέρει ότι ο γιος του λέγεται Γιώργος (Άρα χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο George A ως alter ego)”- ως μία σωστή ανάλυση δεδομένων, πλην ενός, ότι o GeorgeA (ή AlexiouG) είναι υπαρκτότατο πρόσωπο στο διαδίκτυο με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή από εμένα και σε περισσότερα επίπεδα
(η συμμετοχή μου στο διαδίκτυο σε μπλόγκς με γρίφους και μαθηματικά προβλήματα οφείλεται σε δικιά του πρόταση και προτροπή για το “ΠΑΝΤΣΙΚ”, όπου πρώτο-εμφανίσθηκα στο διαδίκτυο) και εξίσου αν όχι περισσότερο γρήγορος από εμένα. Βέβαια μη γνωρίζοντας τα αυτά λογικά έφτασες ένα βήμα πριν την σωστή λύση.

Κυριολεκτούσα εκλαμβάνοντας τα “Επίσης σαν πολλοί μαζεμένοι νέοι λύτες δεν σκάσαν?” και
“E αφού το λέει και ο Στέλιος πάω πάσο :-):-). “ σαν ιδιαίτερο χιούμορ που σε συνδυασμό με το ευρηματικό “είμαι υπαρκτό πρόσωπο!” συνοδεία του τραγουδιού του Καζαντζίδη “Υπάρχω” του Γιώργη δημιούργησαν σε μένα μία εκρηκτική κατάσταση αυθόρμητου, πηγαίου και καλοπροαίρετου γέλιου.
Φαίνεται ότι έκανα λάθος! Μάλλον δεν τα εξέλαβα σωστά!
Σίγουρα ήταν λάθος μου που παρέμβηκα, ίσως και αυτή η παρέμβαση να αποδειχθεί λάθος μου, ίσως.. Επιβεβαιώνεται όμως , δευτερευόντως, η απόφαση μου να μην συμμετέχω, τουλάχιστον συνολικά σαν ΕΑΛΕΞΙΟΥ και βέβαια δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ σαν ψευδώνυμο ένα ιδιαίτερα υπαρκτό για μένα πρόσωπο στη ζωή (γυιός) αλλά και υπαρκτό στο διαδίκτυο, δεν το γνώριζες όμως αυτό. (Όχι δεν μου ξέφυγε κάτι, ότι γράφω το γράφω εν πλήρει συνειδήσει)

Υ.Γ 1 Γιατί έχω την αίσθηση για άλλη μία φορά, όχι βέβαια σε όλες τις προηγούμενες από εσένα, ότι προσπαθώ να πείσω ότι δεν “είμαι ελέφαντας” ? Και είτε είμαι “ελέφαντας” που ίσως σκεφθεί κάποιος, είτε προσπαθώ να πείσω ότι δεν είμαι, ίδιο αποτέλεσμα, δεν έχω θέση εκεί.

Υ.Γ 2 Σε ευχαριστώ για την αναγνώριση και επιβεβαίωση της ταχύτητας μου στην επίλυση γρίφων, καθότι μη μετριόφρων, μου αρέσει να το ακούω ή να το διαβάζω!

Υ.Γ 3 Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις προσεκτικά και καλοπροαίρετα αυτά που γράφω, τουλάχιστον σαν αναγνώριση του κόπου που έκανα να τα γράψω, και δεν έχω και καλή σχέση με το πληκτρολόγιο.

Υ.Γ 4 (κυρίως αφορά τον κ. Κάρλο) Το αν θα παραμείνω ή όχι κάπου δεν το συναρτώ με την στάση ενός άλλου
“καλεσμένου” αλλά με την θέση που θα πάρει ή δεν θα πάρει ο “οικοδεσπότης” κυρίως και δευτερευόντως οι άλλοι “καλεσμένοι”. Αν μείνω ακάλυπτος, αν ο “οικοδεσπότης” δεν πάρει θέση -δικαίωμα του βέβαια είναι,
αλλά διαφωνώ- όσο καλή και να είναι η άποψη μου για αυτόν, που είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση- αποχωρώ. Αλλά αυτό θα το εκθέσω ιδιωτικά στον κ. Κάρλο με e-mail, και θα προτιμούσα την ιδιωτική επικοινωνία μαζί μου από οποιονδήποτε το θελήσει, αν το θελήσει. Το gmail μου το έχει ο κ. Κάρλο.

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

Papaveri είπε...

@E.ΑΛΕΞΙΟΥ
Κύριε Αλεξίου, δεν έχω καταλάβει μέχρι σήμερα γιατί να συνεχίζεται η ανούσια αυτή διαμάχη μεταξύ υμών. Υπάρχει μια μαγική λέξη που μπορεί να διορθώσει τα πάντα και να επανέλθουμε στην αρχική κατάσταση. Η λέξη "Σ Υ Γ Γ Ν Ω Μ Η!!" Αυτό το γράφω για όλους μας, συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος το σχόλιο. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να την εκστομήσεις, αλλά χρειάζεται για να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Εξ' άλλου το "Σφάλειν ανθρώπινο!!" - "Errare humanum est!!"
Τι μεγαλύτερο παράδειγμα να παρουσιάσω από την εικόνα του Χριστού Σταυρωμένου, Ο Οποίος συγχώρησε όλους όσοι τον καταδίκασαν σε θάνατο λέγοντας:
"Πάτερ άφες αυτοίς ου, γαρ οίδασι τη ποιούσι". (Λουκ. ΚΓ' 34)
Ελπίζω με τη προτροπή αυτή να κλείσει το όλον θέμα.

batman1986 είπε...

@EAΑΛΕΞΙΟΥ

Διάβασα προσεκτικά όσα γράψατε.Λάθος δικό μου λοιπόν γιατί παρερμήνευσα το ύφος σας και σας ζητώ συγγνώμη.(αυτά είναι τα στραβά του ίντερνετ.Το ύφος δεν ερμηνεύεται πάντα σωστά.)Μπήκα και γω στο κλαμπ μετά από σας και το Ριζόπουλο:-)).Τα όσα είπα για τον Καζαντζίδη ήταν φυσικά χιούμορ γιατί βρήκα πολύ αστεία και εύστοχη την ανάρτηση του George.Να μην πάρει άλλες διαστάσεις λοιπόν το θέμα λόγω της ατυχούς ερμηνείας μου..

Υ.Γ.Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν επιστρέφετε.Είναι επιλογή του Κάρλο να μην παίρνει θέση (δεν είχε πάρει και στη διαμάχη μου με το Ριζόπουλο) και δικαιωμά του.Εγώ προσωπικά πήρα θέση αλλά ήταν καθαρά θέμα δικό μου.Δηλαδή αν ο carlo παρει θέση τι θα αλλάξει?Γνωρίζεστε σε τελευταία ανάλυση μ αυτόν ,εμένα ή τον Ριζόπουλο τόσο καλά και διακυβεύονται οι φιλικές σχέσεις μεταξύ μας?Ένα μπλογκ με σπαζοκεφαλιές είναι και ο καθένας συμμετέχει για να περνάει ευχάριστα την ώρα του.Αν κρίνετε ότι δεν θέλετε να έχετε πάρε-δώσε με κάποιον λύτη μην το κάνετε,δεν υποχρεούστε.Ουτε σας έδιωξε ο οικοδεσπότης ούτε κανείς άλλος...Αυτή είναι η γνώμη μου.Για περαιτέρω αν θέλετε μπορούμε να αλλάξουμε e-mail.

 

Papaveri48 © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes